Vartalohoidot Järvenpäässä

Varaa aikasi jo tänään

Relax & Beauty Centerin monipuolisesta vartalohoitojen valikoimasta löydät varmasti etsimäsi – halusitpa sitten rentoutua, ruskettua tai kiinteytyä. Viihtyisä hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustassa.

Lämmittävä riisi-wasabikuorinta ja rentouttava hieronta

Jopa herkistyneelle iholle sopiva hellävarainen vartalokuorinta kirkastaa ja silottaa ihoa. Riisilesejauhe ja saksanpähkinän kuorijauhe heleyttävät ja kuorivat luonnollisella tavalla, ja papaijasta saatava papaiini kuorii kemiallisesti. Näin iholle saadaan kiinteyttävä ja silottava vaikutus. Antioksidanttinen valkoinen tee ja kolloidinen kaura rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Lempeän kuorinnan jälkeen hoitoa jatketaan rentouttavalla kokovartalohieronnalla. Lämmittävä riisi-wasabikuorinta ja rentouttava hieronta vilkastuttavat tehokkaasti nestekiertoa, jolloin myös kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. Lisäksi hoidolla on sekä kehoa että mieltä rentouttava vaikutus.

Mineraalisuolakuorinta ja kokovartalohieronta

Hoito aloitetaan vartalokuorinnalla, joka tehdään aisteja herättelevällä merisuolalla, hedelmäentsyymeillä ja santelipuuta sisältävällä kuorinta-aineella. Luontaisesti lämmittävät ja rauhoittavat eteeriset öljyt hivelevät aistejasi, ja kuorinnan jälkeen iho on silkinpehmeä. Hoitoa jatketaan kokovartalohieronnalla. Hoidon jälkeen ihanalle tuoksuva ihosi on silkinpehmeä ja uudistunut!

St. Tropez -rusketushoito – ikuinen kesä ihollasi

Voit hankkia ylellisen rusketuksen milloin tahansa, ilman solariumin ja auringonoton terveydellisiä riskejä. Hoidon aluksi kasvot ja vartalo kuoritaan ja sen jälkeen iholle levitetään antioksidanttinen, E-vitamiinia sisältävä itsestään ruskettava voide, joka jätetään iholle vaikuttamaan. Patentoidun Aroma Guard -valmistusmenetelmän ansiosta tuotteessa ei ole itsestään ruskettaville aineille tyypillistä hajua, vaan iho tuoksuu hyvälle ja raikkaalle. Tuloksena on kullanruskea, tasaisen kaunis ja jokaiselle oman pigmentin mukainen luonnollisen näköinen rusketus, jota voi ylläpitää St. Tropez -kotihoitotuotteilla. Halutessasi tummemman ja syvemmän rusketuksen, hoito tulisi uusia hoitolassa tai kotona kahden päivän sisällä.

Ultratone-vartalohoidot

Ultratone-vartalohoito on elektrodien avulla tehtävä kiinteytys- ja hoikennushoito. Se auttaa myös pienentämään kehon rasvaprosenttia sekä selluliittia. Valittavana on useita erilaisia vartalohoito-ohjelmia, ja hoito suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeet ja tavoitteet huomioon ottaen. Sopii erinomaisesti myös lihasten vahvistamiseen!

Ultratone hoidosta kuva

Vartalon ultraäänihoito

Ultraääni-vartalohoidoilla on selluliittia, rasvakeräytymiä ja rasvasoluja hajottava lipolyyttinen sekä raskausarpia häivyttävä vaikutus. Hoito voidaan kohdentaa tarkasti halutulle alueelle ja valittavana ovat esimerkiksi vatsa ja vyötärö, reidet, lonkat ja pakarat tai käsivarret. Tehokas hoitoyhdistelmä saadaan, kun ultraääni kohdennetaan eri hoitokerroilla vuorotellen eri alueille ja hoitoa jatketaan Ultratone-hoikennushoidolla.

Hinnasto

VartalohoidotHoitopaketitSt Tropez -rusketushoidotUltratone-vartalohoidotUltraäänihoito vartalolle
Riisi-wasabikuorinta ja rentouttava hieronta 90 min: 102 €Riisi-wasabikuorinta, rentouttava hieronta ja Tuhkimo-kasvohoito 2 h: 146 €Kasvot ja koko vartalo 75 min: 78 €Ultratone-vartalohoito 60 min: 73 €Vatsa ja vyötärö 30 min: 45 €

Mineraalisuolakuorinta ja kokovartalohieronta 90 min: 102 €

Mineraalisuolakuorinta, kokovartalohieronta ja Dermalogica-kasvohoito 2 h 15 min: 168 €Kasvot, decoltee, kädet ja selkä 45 min: 54 €Sarjahoito -10 % (väh. 10 hoitokertaa)Reidet 30 min: 45 €
  Sääret ja reidet 45 min: 54 € Pakarat ja lantio 30 min: 45 €
    Käsivarret 30 min: 45 €
    Vartalon biostimulaatiohoidon yhteydessä 40 €/alue
Puhelinkuvake

Varaa aika vartalohoitoon Järvenpään Relax & Beauty Centeriin!

Tavoitat meidät täältä