Jalkahoidot Järvenpäässä

Siirry ajanvaraukseen tästä

Relax & Beauty Center tarjoaa monipuolisia jalkahoitoja, jotka hoitavat, rentouttavat ja hemmottelevat jalkojasi. Hoitolamme sijaitsee aivan Järvenpään ydinkeskustassa. Voit varata ajan jalkahoitoon helposti netistä.

Perusjalkahoito – pehmeät jalat

Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, pehmentävän naamion, kynsien leikkauksen tai viilauksen sekä karheumien poiston joko jalkaporalla tai veitsellä. Lopuksi jalat hierotaan pehmentävällä jalkavoiteella.

Relax express -jalkahoito

Lyhyt perusjalkahoito, joka sisältää pehmittävän jalkakylvyn, kuorinnan, karheumien poiston, kynsien leikkauksen ja viilauksen sekä lyhyen hieronnan jalkavoiteella. Hoito silottaa ja pehmentää ihoa, stimuloi aineenvaihduntaa turvotuksia poistaen. Jalkahieronta rentouttaa koko kehoa.

Spa-jalkahoito ja jalkahieronta

Pidempikestoinen ja laajempi jalkahoitokokonaisuus, joka sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, karheumien poiston poraa tai veistä apuna käyttäen, pehmentävän naamion jaloille, kynsinauhojen siistimisen sekä kynsien leikkauksen tai viilauksen ja lakkauksen. Lopuksi vielä sääret ja jalkaterät saavat koko kehoa ja mieltä rentouttavan hieronnan. Hoidon jälkeen askel on kevyt ja lakattuja varpaankynsiä on kaunista katsella!

Hinnasto

  • Spa -jalkahoito + jalkahieronta

    83 €

  • Pehmeät jalat -perusjalkahoito

    68 €

  • Relax ekspress -jalkahoito

    44 €

Puhelinkuvake

Varaa aika jalkahoitoon Järvenpään Relax & Beauty Centeriin!

Tavoitat meidät täältä