Rentouttavaa hierontaa Järvenpäässä

Varaa aika hierontaan

Relax & Beauty Center tarjoaa kattavat hierontapalvelut. Meillä ammattitaitoiset hierojat tuovat helpotusta väsyneille ja jännittyneille lihaksille. Viihtyisät hoitotilamme sijaitsevat mainiolla paikalla Järvenpään keskustassa, poissa arjen kiireistä. Tänne on helppo ja mukava tulla. Varaa aika hierojalle netistä tai piipahda paikan päällä!

Perinteinen hieronta

Perinteisin menetelmin tehtävää kudosten pehmytosakäsittelyä, jonka tavoitteena on rentouttaa lihaksia niiden kireyksiä ja jännityksiä poistamalla. Muokkaamalla lihaksia erilaisin ottein, niiden verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat. Kuona-aineitten poistuttua myös kivut lievittyvät. Hieronnan voi tehdä sekä lempein ottein rentoutushoitona, jolloin se sopii kaikenikäisille tai voimakkaampana myös syvempiä lihaksia hoitaen. Perinteinen hieronta sopii myös vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Uutuus! Relaxant-hieronta

Lievittää kipua ja ehkäisee lihaskramppeja. Hieronta Relaxant-lihastenrentouttajalla toimii erinomaisesti kivunlievittäjänä ja vähentää lihasten arkuutta myös hierontaa seuraavana päivänä.

Urheiluhieronta

Sopii urheilijoiden lisäksi erinomaisesti myös esimerkiksi toimistossa työskentelevien niskan, hartioiden ja selän alueen lihaskireyksien poistamiseen. Se kohdentuu myös kehon syviin lihaksiin avaten ja venyttäen ylirasittunutta lihaskudosta. Urheiluhieronta on tehokas ja miellyttävä tapa saada kehoa palautumaan liikarasituksesta. Erilaisin syvähierontatekniikoin lihaskudos sekä lihaskalvot saadaan avautumaan ja rentoutumaan. Kun lihas pääsee palautumaan normaaliin pituuteensa, kudoksen aineenvaihdunta paranee, supistumiskyky palautuu, jännitys pienenee ja koko keho pääsee rentoutumaan.

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa yhdistyvät vuosituhansia vanha päänhierontaperinne sekä usein stressin kuormittaman niskan ja hartioiden seudun hieronta. Hoidon aikana käsitellään myös käsivarret, kasvot ja korvat. Intialainen päähieronta sopii ihanaksi hemmotteluhoidoksi, mutta siitä on apua myös migreenistä, jännityspäänsärystä, stressistä, unettomuudesta, levottomuudesta, jännittyneisyydestä, keskittymisvaikeuksista tai kohonneesta verenpaineesta kärsiville asiakkaille. Hoito tapahtuu tuolilla istuen, mutta esim. selkäongelmien vuoksi se voidaan myös tehdä asiakkaan ollessa selinmakuulla hoitopöydällä. Kynttilöiden lempeä valo ja taustalla ihanasti rentouttava musiikki luovat hoitolaan rauhoittavan tunnelman. Hoidon jälkeen mielessä vallitsee syvä rauha ja olo on levollisen rentoutunut!

Relax express -päähieronta

Jo puolen tunnin päähieronta rentouttaa ja laukaisee jännitystiloja. Hoidossa käsitellään pään, niskan, hartiaseudun ja olkavarsien alueet sekä kasvot ja korvat. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Sen terapeuttinen vaikutus rauhoittaa myös mieltä ja antaa ihanan rentoutuneen olotilan.

Aromaterapia

Hellävarainen vartalohieronta, jossa käytetään vaikutukseltaan erilaisia aromaöljyjä. Hoito vaikuttaa kehoon ja mieleen joko rauhoittavasti tai virkistävästi. Aromaöljy valitaan asiakkaan tarpeiden sekä hoidon tavoitteiden mukaisesti. Kevyt kokovartalohieronta saa aineenvaihdunnan toimimaan tehokkaasti, jolloin myös kuona-aineet poistuvat kehosta. Hoidon jälkeinen ihanan rentoutunut olotila jatkuu pitkään!

Hot stones -laavakivihieronta

Laavakivihieronta on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja tasapainottava hoito. Lämmitettyjen, tulivuoriperäisten kivien lämpö siirtyy vähitellen syvemmälle lihaksiin, jolloin lihaskireydet vapautuvat. Lempeä hieronta lämmitetyillä kivillä sekä aromaattiset öljyt rentouttavat syvästi ja hoidon jälkeinen ihanan rentoutunut olotila jatkuu vielä pitkään. Hot Stones -laavakivihieronta kuuluu ehdottomasti hemmotteluhoitojen suosikkeihin!

Uutuus! Hemmotteluhieronta

Ihoa hoitava ja hemmotteleva vartalohieronta pitää sisällään puhdistuskintaalla tai pikkupyyhkeellä tehtävän alkupuhdistuksen, pintaverenkiertoa lisäävän ja lempeästi kuorivan kuivaharjauksen sekä lopuksi hierontaöljyn avulla tehtävän rentouttavan hieronnan. Hemmotteluhieronnan jälkeen iho tuntuu ihanan sileältä ja keho ja mieli rentoutuneen keveältä!

Hinnasto

Klassinen hierontaRelaxant-hierontaUrheiluhierontaPäähierontaErikoishoidotHemmottelu hieronta       
30 min: 32 €30 min: 34 €30 min: 36 €Intialainen päähieronta 45 min: 55 €Aromaterapia 60 min: 65 €45 min: 57 €
45 min: 47 €45 min: 48 €45 min: 52 €Relax Express -päähieronta 30 min: 42 €Aromaterapia 75 min: 80 €

90 min: 104 €

60 min: 57 €60 min: 58 €60 min: 62 € Hot Stones -laavakivihieronta
60 min: 73 €
 
90 min: 81 €90 min: 82 €90 min: 85 € Hot Stones -laavakivihieronta
90 min: 99 €
 
Puhelinkuvake

Varaa aika kokeneelle hierojalle Järvenpään Relax & Beauty Centeriin!

Tavoitat meidät täältä