Kasvohoidot Järvenpäässä

Siirry ajanvaraukseen tästä

Relax & Beauty Center tarjoaa todella laajan valikoiman kasvohoitoja, joista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Viihtyisä hoitolamme sijaitsee aivan Järvenpään ytimessä. Varaa aika netistä tai tule paikan päälle keskustelemaan siitä, millainen kasvohoito sopisi sinulle parhaiten.

Dermalogica-kasvohoidot

Dermalogica kasvohoidot räätälöidään aina täysin ihon tarpeisiin, riippumatta siitä, haluatko nopean täsmähoidon vai pidemmän, kokonaisvaltaisen kasvohoidon. Hoidot ovat tehokkaita ja turvallisia ihon terveyttä tukevia hoitomuotoja.

Valittavana olevat Dermalogica-kasvohoidot:

  • Pro Skin 30

  • Pro Skin 45

  • Pro Skin 60

  • Pro Power Peel 30

  • Pro Power Peel 60

Dermalogica Pro Power Peel -hoidot:

Pro Power Peel 30- ja Pro Power Peel 60 -hoidot ovat Dermalogican kaikkein tehokkaimmat hoidot, joissa nopea ja tehokas kuorinta räätälöidään ammattimaisesti kunkin asiakkaan ihon huolenaiheisiin. Hoito tasoittaa ihon pintaa tehden sen sileämmäksi, vähentäen pieniä juonteita, hoitaen aknea ja epäpuhtauksia sekä häivyttäen pigmentaatiota, jolloin iho kirkastuu. Pro Power Peel -hoitoa suositellaan sarjahoitona, 3–6 kerran sarjana, mutta jo heti ensimmäisen hoidon aikana iho muuttuu sileämmäksi ja terveemmän näköiseksi.

Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraäänipuhdistuksessa voidaan poistaa ihon pinnalla olevaa kuollutta ihosolukkoa ja ylimääräistä talia sekä puhdistaa myös ihon syvemmissä kerroksissa olevia epäpuhtauksia. Lempeän mutta silti tehokkaan puhdistuksen avulla ultraääni ikään kuin nostaa syvemmissä kerroksissa olevat epäpuhtaudet ihon pintaan, jolloin iho puhdistuu myös syvemmältä ihohuokosista.

Hoito sopii erinomaisen hyvin sekä epäpuhtaalle että myös epätasaisen pintarakenteen omaavalle iholle. Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen iho saa hoitavan naamion, tehoaineita sekä tarvitsemansa hoitovoiteen. Lopputuloksena on puhdistunut, raikastunut ja samettisen pehmeä iho!

Kiinteyttävä ja kohottava ultraäänikasvohoito

Ultraäänellä on monipuolinen kohottava ja kiinteyttävä anti-ageing-vaikutus. Se myös rentouttaa kasvojen lihaksia sekä tehostaa hoitoaineiden imeyttämisessä. Ultraäänen avulla voidaan myös hoitaa akneihon arpia ja epätasaisuuksia.

Hoito vahvistaa tehokkaasti sidekudoksia, jolloin iho kiinteytyy, nuorentuu ja uudistuu! Sopii erinomaisesti myös pintakuivuudesta sekä ”elottomuudesta” kärsivälle iholle. Hoitoon sisältyy ihon puhdistus, kuorinta, naamio, tehoaineen imeyttäminen ultraäänen avulla sekä hoitovoiteet.

Ultraäänisilmänympäryshoito

Hoito kohdentuu pienen äänipään avulla tarkasti herkän ja kuivuuteen taipuvaisen silmänympärysalueen ongelmakohtiin. Hoidolla kiinteytetään ja elvytetään silmänympärysten ihoa, jolloin juonteet pienenevät ja iho saa tarvitsemaansa kosteutusta ja hoitavia ravinteita. Ultraääni kiihdyttää myös nestekiertoa, joten se voi vähentää silmäpussiongelmaa. Silmänympäryshoito voidaan lisätä minkä tahansa kasvohoidon yhteyteen.

Pristine-ihonpuhdistus timanttikuorinnalla

Pristine-ihonpuhdistus on hellävarainen ja tehokas ihonpuhdistus, joka hyödyntää säädettävää imua poistaakseen ihon epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho uudistuu ja kiinteytyy. Se poistaa epäpuhtaudet, supistaa ihohuokoset sekä terveyttää ja tasapainottaa joskus harmaalta ja elottomalta näyttävän ihonvärin. Hoito häivyttää myös arpia. Mikrohionnan jälkeen iholle asetetaan kosteuttava ja rauhoittava naamio ja lopuksi levitetään hoitava voide.

Lopputuloksena on iho, joka näyttää kiinteämmältä, uudistuneelta, hyvinvoivalta ja kauniilta. Selvän eron huomaa jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

Puolen tunnin Tuhkimo-kasvohoito

Ihoa heleyttävä ja nuorentava erikoiskasvohoito, jossa iholle imeytetään erillisen hoitolaitteen avulla antioksidantteja ja viittä eri AHA-happoa sisältävää tehoainetta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteuttavan naamion, iholle sopivan hoitovoiteen sekä tehoaineen imeyttämisen. Myös silmänympärysiho saa oman hoitotuotteensa. Hoidon jälkeen iho on kirkastunut ja näyttää kiinteämmältä ja nuoremmalta!

Ultratone-kasvojenkohotushoito

Ultratone-kasvojen kiinteytys- ja kohotushoito tapahtuu elektrodien avulla tehtävällä, lihaksia kuntouttavalla tehohoidolla. Kasvojen ja kaulan alueelle laitettavien elektrodien avulla saadaan tehokas ja nuorentava kasvolihasjumppa, jolloin yleisilme kohenee jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Ultratone non surgical facelift -hoidossa käytetään 20 elektroidia hoitoa kohden. Hoitolaitteessa on valittavana kahdeksan erilaista hoitokokonaisuutta, jolloin saadaan suunniteltua jokaisen tarpeet huomioiva yksilöllinen hoito. Hoitosarjan jälkeen suositellaan hoitoa kerran kuukaudessa.

Bion-kasvohoidot

BION Research on palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen ja ruusufinnin hoitoon. Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada hallintaan jopa 90 % kaikista aknetapauksista. Hoito tapahtuu täysin turvallisilla ja luonnollisilla hoitotuotteilla, jotka vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotesarja on kehitetty yhteistyössä alan parhaiden ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa. Yhdessä BION-kosmetologien kanssa voit valita juuri sinun ihosi tarvitsemat yksilölliset hoitotuotteet. Näin saavutat varmasti hyviä hoitotuloksia ihosi hoidossa. Lisätietoja antaa BION-kosmetologimme Henrietta, 050 341 2040.

 

BION-glykolihappokuorinta ja -kasvohoito
Glykolihappokuorinta kirkastaa ja puhdistaa ihoa luonnon omilla hedelmähapoilla. Kun kuollut ihosolukko kuoriutuu pois, ihosta tulee kirkkaampi, pehmeämpi ja tasaisempi. Glykolihappo uudistaa ihoa ja sarjahoitona se saa ihon tuottamaan uutta kollageenia, jolloin rypyt madaltuvat ja iho näyttää nuorekkaammalta. Se onkin erinomainen anti-ageing-hoito! Myös auringon aiheuttamat vauriot tasoittuvat hoidossa. Hoitoon sisältyy ihon pinnallinen puhdistus, glykolihappokuorinta, hoitonaamio sekä iholle sopiva kosteusvoide. Myös silmänympärysiho saa tarvitsemansa hoidon. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus tai niskan, pään ja kasvojen rentouttava hieronta.

 

BION-maitohappokuorinta ja -kasvohoito
Maitohappokuorinta tekee ihosta tasaisemman, jolloin ihossa olevat juonteet ja rypyt sekä myös pigmenttimuutokset vähenevät.
Maitohappokuorinta häivyttää ihon epätasaista väriä, jolloin värisävy paranee. Hoito lisää myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hellävarainen kuorinta uudistaa ihoa ja tasoittaa laajentuneita ihohuokosia sekä aknearpia. Hoitoon sisältyy ihon pinnallinen puhdistus, hellävarainen maitohappokuorinta, hoitonaamio sekä iholle sopiva kosteusvoide. Myös silmänympärysiho saa tarvitsemansa hoitotuotteen. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus tai niskan, pään ja kasvojen rentouttava hieronta. 
Hoitoa ei suositella, mikäli olet raskaana tai jos sinulla on aktiivinen ruusufinni, roaccutan- tai isotretinoiinihoito, ihosyöpä, kortisonilääkitys, tulehtunut iho tai glykoli- tai maitohappoyliherkkyys.

Hydrafacial

Pit stop -kasvohoito miehille

Iho puhdistetaan raikkaalla eteerisiä öljyjä sisältävällä lämpimällä kompressilla. Tämän jälkeen kuolleet ihosolukot poistetaan lempeällä kuorinnalla ja iholle levitetään kosteuttava ja rauhoittava hoitonaamio. Naamion vaikuttaessa pää ja niska saavat rentouttavan hieronnan. Lopuksi iholle levitetään mattapintainen, ravitseva hoitovoide. Lopputuloksena on raikas, puhdas ja pehmeä iho – sekä ihanan rentoutunut olo!

Hinnasto

Dermalogica-kasvohoidotUltraäänihoidotErikoiskasvohoidotHydrafacial
Pro Skin 30 (45 min): 63 €Ultraääni-ihonpuhdistus 84 €

BION-kasvohoito happokuorinnalla 89 €

BION-kasvohoito ilman happokuorintaa 82 €

Hydrafacial Signature Hydration -kasvohoito 115 €
 
Pro Skin 45 (60 min): 78 €Ultraääni-kasvohoito kasvoille ja kaulalle 89 €Pristine-timanttihionta/kuorinta 86 €Hydrafacial Clarifying Deep/clean -kasvohoito 149 €
Pro Skin 60 (75 min): 99 €Ultraääni-silmänympäryshoito 30 min 45 €Pristine-timanttihionta/kuorinta kasvoille ja kaulalle 96 €Hydrafacial Special -kasvohoito 155 €
Pro Power Peel 30 (45 min): 109 € (hintaan kuuluu 4 tuotetta sisältävä kotihoitopakkaus)Silmänympäryshoito muun kasvohoidon yhteydessä 38 €Tuhkimo-kasvohoito 30 min 49 €
Tuhkimo-kasvohoito 45 min 69 €
Hydrafacial Age Refinement -kasvohoito 164 €
Pro Power Peel 60 (75 min): 149 €
(sis. kotihoitotuotteet)
 Pit-Stop miehen kasvohoito 30 min 49 €
Pit-Stop miehen kasvohoito 45 min 63 €
Hydrafacial Radiance -kasvohoito 195 €
  Ultratone Facelift -kasvojenkohotushoito 60 min 76 € sarjahoitona -10 % (väh. 5 hoitokertaa) 
Puhelinkuvake

Varaa aika kasvohoitoon Järvenpään Relax & Beauty Centeriin!

Tavoitat meidät täältä