Kasvohoidot Järvenpäässä

Relax & Beauty Center tarjoaa todella laajan valikoiman kasvohoitoja, joista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Viihtyisä hoitolamme sijaitsee aivan Järvenpään ytimessä. Varaa aika netistä tai tule paikan päälle keskustelemaan siitä, millainen kasvohoito sopisi sinulle parhaiten.

Siirry ajanvaraukseen tästä!

Dermalogica-kasvohoidot

Dermalogica-kasvohoito on ihon juuri senhetkiset tarpeet huomioonottava hoito. Sen takaa jokaiseen hoitoon kuuluva Face Mapping -ihoanalyysi, jossa tutkitaan ihon kunto ja hoidon tarpeet. Hoitotuotteet valitaan ihoanalyysin perusteella.

Ihon kunto voi vaihdella paljonkin ja siihen vaikuttavat mm. vuoden aika, lämpötilan vaihtelut, hormonitoiminta, elintavat, ulkoiset tekijät, aurinko ja perimä. Hoidot voivat olla hyvinkin erilaisia, sillä ne ovat henkilökohtaisia ja jokaisen iholle juuri sillä hetkellä sopivia.

Hoito sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, Face Mapping ihoanalyysin, kuorinnan, kasvojen akupaineluhieronnan, tehotuotteiden imeytyksen, naamion, hoitosuihkeen sekä lopuksi iholle sopivat hoitovoiteet. Hoitoa voidaan lisäksi tehostaa erikoiskäsittelyin, jotka vaikuttavat hoidon pituuteen sekä hintaan.

Hoidon erikoiskäsittelyt

  • Mekaaninen ihonpuhdistus
  • Kasvojen mikrohionta
  • Ultraäänikuorinta
  • Hoitoseerumin imeyttäminen hoitolaitteen avulla
  • Niska-hartia-pään alueen hieronta
  • Rentouttava käsihieronta

Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraäänipuhdistuksessa voidaan poistaa ihon pinnalla olevaa kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia sekä puhdistaa myös ihon syvemmissä kerroksissa olevia epäpuhtauksia. Lempeän, mutta silti tehokkaan puhdistuksen avulla ultraääni ikäänkuin nostaa syvemmissä kerroksissa olevat epäpuhtaudet ihon pintaan, jolloin iho puhdistuu myös syvemmältä ihohuokosista. Näin se sopii erinomaisen hyvin sekä epäpuhtaalle että myös epätasaisen pintarakenteen omaavalle iholle. Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen iho saa hoitavan naamion, tehoaineita sekä tarvitsemansa hoitovoiteen. Lopputuloksena puhdistunut, raikastunut ja samettisen pehmeä iho!

Kiinteyttävä ja kohottava ultraäänikasvohoito

Ultraäänellä on monipuolinen kohottava ja kiinteyttävä anti-ageing vaikutus. Se myös rentouttaa kasvojen lihaksia sekä tehostaa hoitoaineiden imeyttämisessä. Ultraäänen avulla voidaan myös hoitaa akneihon arpia ja epätasaisuuksia.

Hoito vahvistaa tehokkaasti sidekudoksia, jolloin iho kiinteytyy, nuorentuu ja uudistuu! Sopii erinomaisesti myös pintakuivuudesta sekä ”elottomuudesta” kärsivälle iholle. Hoitoon sisältyvät ihon puhdistus, kuorinta, naamio, tehoaineen imeyttäminen ultraäänen avulla sekä hoitovoiteet

Raikastava syväpuhdistus ja happihoito kasvoille

Alkupuhdistuksen jälkeen iholle tehdään steriili puhdistus tehokkaan mutta silti lempeän "painepesurin" avulla. Näin saadaan kerrostunut, kuollut ihosolukko täydellisesti poistettua ja iho avautuu vastaanottamaan hoidossa käytettävät tehoaineet. Puhdistuksen, kuorinnan ja naamion jälkeen iho nesteytetään uudistavalla hyaluronihappoa sisältävällä tehoseerumilla, joka johdetaan iholle erillisen spraylaitteen avulla.

Uudistunut hoitomenetelmä nopeuttaa ihon kollageenituotantoa saaden sen tehokkaammin uusiutumaan parantaen ihon rakennetta sekä kosteustasapainoa. Hoito häivyttää pinnallisia juonteita ja arpia sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia. Hoidon jälkeen iho uudistunut, raikastunut ja näyttää nuorekkaan kauniilta. Todellinen anti-ageing hoito!

Ultraäänisilmänympäryshoito

Hoito kohdentuu pienen äänipään avulla tarkasti herkän ja kuivuuteen taipuvaisen silmänympärysalueen ongelmakohtiin. Hoidolla kiinteytetään ja elvytetään silmänympärys ihoa, jolloin juonteet pienenevät ja iho saa tarvitsemaansa kosteutusta ja hoitavia ravinteita. Ultraääni vaikuttaa myös nestekiertoa kiihdyttäen, jolloin silmäpussiongelma voi pienentyä. Silmänympäryshoito voidaan lisätä minkä hyvänsä kasvohoidon yhteyteen.

Pristine-ihonpuhdistus timanttikuorinnalla

Hellävarainen ja tehokas ihonpuhdistus, joka säädettävän imun kanssa sekä poistaa ihon epäpuhtauksia että kuollutta ihosolukkoa. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho uudistuu ja kiinteytyy. Näin saadaan ihon epäpuhtaudet poistumaan, ihohuokoset supistumaan ja joskus harmaalta ja elottomalta näyttävä ihonväri tervehtyy ja tasapainottuu. Hoito häivyttää myös arpia.

Mikrohionnan jälkeen iholle laitetaan kosteuttava ja rauhoittava naamio ja lopuksi hoitava voide. Tuloksena iho, joka näyttää kiinteämmältä, uudistuneelta, hyvinvoivalta ja kauniilta. Selvän eron huomaa jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

Puolen tunnin Tuhkimo-kasvohoito

Ihoa heleyttävä ja nuorentava erikoiskasvohoito, jossa iholle imeytetään erillisen hoitolaitteen avulla antioksidantteja ja viittä eri AHA-happoa sisältävää tehoainetta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteuttavan naamion, iholle sopivan hoitovoiteen sekä tehoaineen imeyttämisen. Myös silmänympärysiho saa oman hoitotuotteensa. Hoidon jälkeen iho on kirkastunut ja näyttää kiinteämmältä ja nuoremmalta!

Ultratone-kasvojenkohotushoito

Ultratone kasvojen kiinteytys- ja kohotushoito tapahtuu elektrodien avulla tehtävällä lihaksia kuntouttavalla tehohoidolla. Kasvojen ja kaulan alueelle laitettavien elektrodien avulla saadaan tehokas ja nuorentava kasvolihasjumppa, jolloin yleisilme kohenee jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Ultratone non surgical facelift -hoidossa käytetään 20 kpl elektrodeja/hoito. Hoitolaitteessa valittavana 8 erilaista hoitokokonaisuutta, jolloin saadaan suunniteltua jokaisen tarpeet huomioiva yksilöllinen hoito. Hoitosarjan jälkeen suositushoito kerran kuukaudessa.

BION kasvohoidot

BION Research on palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen acnen- ja acne rosacean hoitoon. Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada jopa 90% kaikista tapauksista aknen hallintaan. Hoito tapahtuu täysin turvallisilla ja luonnollisilla hoitotuotteilla, jotka vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotesarja on kehitetty yhteistyössä alan parhaiden ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa. Yhdessä BION kosmetologien kanssa voit valita juuri sinun ihosi tarvitsemat yksilölliset hoitotuotteet ja näin saavutat varmasti hyviä hoitotuloksia ihosi hoidossa. Lisätietoja antaa BION-kosmetologimme Henrietta, 050 341 2040.

BION Glykolihappokuorinta / kasvohoito
Glykolihappokuorinta kirkastaa ja puhdistaa ihoa luonnon omilla hedelmähapoilla. Kun kuollut ihosolukko kuoriutuu pois, ihosta tulee kirkkaampi, pehmeämpi ja tasaisempi. Glykolihappo uudistaa ihoa ja sarjahoitona se saa ihon tuottamaan uutta kollageenia, jolloin rypyt madaltuvat ja iho näyttää nuorekkaammalta. Erinomainen anti-ageing hoito! Myös auringon aiheuttamat vauriot tasoittuvat hoidossa. Hoitoon sisältyvät ihon pinnallinen puhdistus, glykolihappokuorinta, hoitonaamio sekä iholle sopiva kosteusvoide. Myös silmänympärysiho saa tarvitsemansa hoidon. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus tai niskan / pään / kasvojen rentouttava hieronta.

BION Maitohappokuorinta / kasvohoito
Maitohappokuorinta tekee ihosta tasaisemman, jolloin ihossa olevat juonteet ja rypyt sekä myös pigmenttimuutokset vähenevät.
Maitohappokuorinta häivyttää epätasaista ihon väriä, jolloin ihon värisävy paranee. Hoito lisää myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hellävarainen kuorinta uudistaa ihoa ja tasoittaa laajentuneita ihohuokosia sekä aknearpia. Hoitoon sisältyvät ihon pinnallinen puhdistus, hellävarainen maitohappokuorinta, hoitonaamio sekä iholle sopiva kosteusvoide. Myös silmänympärysiho saa tarvitsemansa hoitotuotteen. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus tai niskan / pään / kasvojen rentouttava hieronta. 
Hoitoa ei suositella mikäli olet raskaana tai sinulla on jokin seuraavista: aktiivinen ruusufinni, roaccutan-, tai isotretinoiinihoito, ihosyöpä, kortisonilääkitys, tulehtunut iho tai glykoli,- tai maitohappoyliherkkyys.

Pit Stop -kasvohoito miehille

Iho puhdistetaan raikkaalla eteerisiä öljyjä sisältävällä lämpimällä kompressilla. Tämän jälkeen kuolleet ihosolukot poistetaan lempeällä kuorinnalla ja iholle levitetään kosteuttava ja rauhoittava hoitonaamio. Naamion vaikuttaessa pää ja niska saavat rentouttavan hieronnan. Lopuksi iholle levitetään mattapintainen, ravitseva hoitovoide. Lopputuloksena raikas, puhdas ja pehmeä iho – sekä ihanan rentoutunut olo!

Hinnasto

Dermalogica-kasvohoidot Ultraäänihoidot Erikoiskasvohoidot
Kasvohoito 45 min 62 €
Sis. Face Mapping ihoanalyysin. 
Ultraääni-ihonpuhdistus 60 min 72 €

BION Glykolihappokuorinta / kasvohoito 60 min 83 €
BION Maitohappokuorinta / kasvohoito 60 min 83 €

Kasvohoito 60 min 74 €
Sis. yhden vapaavalintaisen erikoiskäsittelyn
Ultraäänikasvohoito kaulalle ja kasvoille 60 min 72 € Pristine-timanttikuorinta 60 min 72 €
sarjahoitona 4 kertaa 260 €
Kasvohoito 75 min 84 €
Sis. kaksi vapaavalintaista erikoiskäsittelyä
Ultraäänihoito silmänympäryksille 30 min 37 € Timanttikuorinta kasvoille ja dekoltee-alueelle 75 min 82 €
Kasvohoito 90 min 94 €
Sis. kolme vapaavalintaista erikoiskäsittelyä
Muun kasvohoidon yhteydessä 20 min 25 € Tuhkimo-kasvohoito 30 min 45 €
Tuhkimo-kasvohoito 45 min 62 €
Face Mapping ihoanalyysi 15min 22 €
Hyvitetään mahd. kasvohoidosta
Pit Stop -kasvohoito miehille 30 min 37 €
Pit Stop -kasvohoito miehille 45 min 55 €
Ultratone-kasvojenkohotushoito 60 min 72 €
Ultratonen sarjahoidoista -10% (väh. 5 hoitokertaa)
Varaa aika

YHTEYSTIEDOT
Relax & Beauty Center
Sibeliuksenkatu 9
04400 JÄRVENPÄÄ
Puh. 040 508 2636 Sirpa / Hoitola
Puh. 050 341 2040 Henrietta / Hoitola
sirpa.rechardt@relaxing.fi
henrietta.rechardt@relaxing.fi
www.relaxing.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa