Kasvohoidot Järvenpäässä

Relax & Beauty Center tarjoaa todella laajan valikoiman kasvohoitoja, joista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Viihtyisä hoitolamme sijaitsee aivan Järvenpään ytimessä. Varaa aika netistä tai tule paikan päälle keskustelemaan siitä, millainen kasvohoito sopisi sinulle parhaiten.

Siirry ajanvaraukseen tästä!

Dermalogica-kasvohoidot

Dermalogica kasvohoidot räätälöidään aina täysin ihon tarpeisiin, riippumatta siitä, haluatko nopean täsmähoidon vai pidemmän, kokonaisvaltaisen kasvohoidon. Hoidot ovat tehokkaita ja turvallisia ihon terveyttä tukevia hoitomuotoja.

Valittavana olevat Dermalogica kasvohoidot:

- Pro Skin 30
- Pro Skin 45 min.
- Pro Skin 60
- Pro Power Peel 30
- Pro Power Peel 60

ProSkin 30
Pro Skin 30 on ihosi tarpeisiin yksilöllistetty, nopea 30 min. tehohoito, jossa keskitytään ihosi päähuolenaiheisiin ja päätarpeisiin. Hoitoalueena kasvot ja kaula. Sopii hyvin kiireisille ja on ihanteellinen ongelmanratkaisu pidempien ihonhoitojen välissä.
Hoito sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, FaceMapping ihoanalyysin, päätarpeisiin valittu valinnainen hoitomuoto tehoaineineen (ihon tarpeet huomioiva kuorinta/ naamio/ tehoaineitten imeytys),lopuksi ihon kosteutus ja silmänympärystuote.

Pro Skin 45 min.
Pro Skin 45 min on tehohoito, jossa myös keskitytään ihon päähuolenaiheisiin ja hoidettavana alueena ovat kasvot ja kaula. Hoitomenetelmät valitaan ja yksilöllistetään jokaisen ihon kunnon ja tarpeet huomiomalla. Hoidon sisältö sama kuin Pro Skin 30 hoidossa, mutta hoitovaiheet hiukan pidemmät.

Hoidosta voidaan tehdä myös hemmottelevampi ja rentouttavampi, jolloin lisäterapiana voi valita niskan/hartian/pään alueen hieronnan.

Pro Skin 60
Pro Skin 60 on 60 min. kestävä, kaikenkattava, erittäin rentouttava ihonhoitokokonaisuus. Se tekee ihostasi hehkuvan ja terveen näköisen. Esitietolomakkeen ja konsultaation avulla valitaan hoidon senhetkiset tarpeet, joita lähdetään toteuttamaan.

Hoito sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, FaceMapping ihoanalyysin, ihon tarvitsemat hoidot (esim. mekaaninen puhdistus, ihon kunnolle/herkkyydelle sopiva kuorinta, kosteuttava/rentouttava paineluhieronta, tehoaineiden ja naamion imeytys hoitolaitteella). Hoito viimeistellään suihkeella, tehoaineilla, aurinkosuojakertoimellisella kosteusvoiteella sekä sopivalla silmänympärystuotteella.

DERMALOGICA PRO POWER PEEL HOIDOT:

Pro Power Peel 30 ja Pro Power Peel 60 hoidot ovat Dermalogican kaikkein tehokkaimmat hoidot, joissa nopea ja tehokas kuorinta räätälöidään ammattimaisesti kunkin asiakkaan ihon huolenaiheisiin. Hoito tasoittaa ihon pintaa tehden sen sileämmäksi ,vähentäen pieniä juonteita, hoitaen aknea ja epäpuhtauksia sekä häivyttäen pigmentaatiota, jolloin iho kirkastuu.

Pro Power Peel hoitoa suositellaan sarjahoitona, 3-6:n kerran sarjana, mutta jo heti ensimmäisen hoidon aikana iho muuttuu sileämmäksi ja terveemmän näköiseksi.

Pro Power Peel 30
Pro Power Peel 30 on nopea, 30 min. pituinen hoito, jossa keskitytään ihon päähuolenaiheisiin. Hoidossa valitaann kullekin iholle sopiva kuorintatuote, jota voi laittaa useamman kerroksen tai eri kuorintatuotteita voi sekoittaa keskenään. Kullekin iholle tehdään yksilöllinen, hoidon tarpeet huomioiva kuorinta. Tuloksena on huomattavasti sileämpi ja tasaisempi,sekä terveemmän näköinen iho.

Hoito sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, FaceMapping ihoanalyysin, ihon tarpeet huomiovan kemiallisen kuorinnan pitäen sisällään esivalmistelun ennen kuorintaa sekä neutraloinnin kuorinnan jälkeen. Lopuksi hoitosuihke, tehoaineet, aurinkosuojakertoimellinen kosteus/loppuvoide sekä silmänympärystuote.

Hoidon kesto kokonaisuudessaan 45 min. sisältäen alkuun konsultaation ja lopuksi hoidon hintaan kuuluvien kotihoitotuotteiden
läpikäynti.

Pro Power Peel 60
Pro Power Peel 60 hoito on kokonaisvaltaisempi, tunnin mittainen kasvohoito, jossa edellä mainitun kemiallisen kuorinnan lisäksi voidaan esim. ultraäänellä tai mikrovirralla imeyttää tehoaineita sekä ihoa rauhoittavaa/kosteuttavaa/hoitavaa naamiota. Hoidossa käsitellään myös kaula ja decolleteen alue.

Pro Power Peel hoito vaatii aina ihotestin ja kuorinta valitaan ihon herkkyysasteen mukaisesti.

Pro Power Peel 60 hoito sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, FaceMapping ihoanalyysin, yksilöllisen,kemiallisen kuorinnan, joka kohdentuu kasvojen lisäksi myös kaulan ja decoll­eteen alueelle. Neutraloinnin jälkeen iholle laitetaan tehoseerumi ja kosteuttava naamio, joka voidaan imeyttää hoitolaitteella. Lopuksi iho saa hoitosuihkeen, kosteusvoiteen, jossa aurinkosuojakerroin sekä silmänympärysiho hoidetaan sopivalla silmänympärystuotteella. Hoidon kesto kokonaisuudessaan 75 min. sisältäen konsultaation alkuun sekä hintaan sisältyvien Pro Power Peel Post- kotihoitotuotteiden läpikäynnin.


Ultraääni-ihonpuhdistus

Ultraäänipuhdistuksessa voidaan poistaa ihon pinnalla olevaa kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia sekä puhdistaa myös ihon syvemmissä kerroksissa olevia epäpuhtauksia. Lempeän, mutta silti tehokkaan puhdistuksen avulla ultraääni ikäänkuin nostaa syvemmissä kerroksissa olevat epäpuhtaudet ihon pintaan, jolloin iho puhdistuu myös syvemmältä ihohuokosista. Näin se sopii erinomaisen hyvin sekä epäpuhtaalle että myös epätasaisen pintarakenteen omaavalle iholle. Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen iho saa hoitavan naamion, tehoaineita sekä tarvitsemansa hoitovoiteen. Lopputuloksena puhdistunut, raikastunut ja samettisen pehmeä iho!

Kiinteyttävä ja kohottava ultraäänikasvohoito

Ultraäänellä on monipuolinen kohottava ja kiinteyttävä anti-ageing vaikutus. Se myös rentouttaa kasvojen lihaksia sekä tehostaa hoitoaineiden imeyttämisessä. Ultraäänen avulla voidaan myös hoitaa akneihon arpia ja epätasaisuuksia.

Hoito vahvistaa tehokkaasti sidekudoksia, jolloin iho kiinteytyy, nuorentuu ja uudistuu! Sopii erinomaisesti myös pintakuivuudesta sekä ”elottomuudesta” kärsivälle iholle. Hoitoon sisältyvät ihon puhdistus, kuorinta, naamio, tehoaineen imeyttäminen ultraäänen avulla sekä hoitovoiteet

Ultraäänisilmänympäryshoito

Hoito kohdentuu pienen äänipään avulla tarkasti herkän ja kuivuuteen taipuvaisen silmänympärysalueen ongelmakohtiin. Hoidolla kiinteytetään ja elvytetään silmänympärys ihoa, jolloin juonteet pienenevät ja iho saa tarvitsemaansa kosteutusta ja hoitavia ravinteita. Ultraääni vaikuttaa myös nestekiertoa kiihdyttäen, jolloin silmäpussiongelma voi pienentyä. Silmänympäryshoito voidaan lisätä minkä hyvänsä kasvohoidon yhteyteen.

Pristine-ihonpuhdistus timanttikuorinnalla

Hellävarainen ja tehokas ihonpuhdistus, joka säädettävän imun kanssa sekä poistaa ihon epäpuhtauksia että kuollutta ihosolukkoa. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho uudistuu ja kiinteytyy. Näin saadaan ihon epäpuhtaudet poistumaan, ihohuokoset supistumaan ja joskus harmaalta ja elottomalta näyttävä ihonväri tervehtyy ja tasapainottuu. Hoito häivyttää myös arpia.

Mikrohionnan jälkeen iholle laitetaan kosteuttava ja rauhoittava naamio ja lopuksi hoitava voide. Tuloksena iho, joka näyttää kiinteämmältä, uudistuneelta, hyvinvoivalta ja kauniilta. Selvän eron huomaa jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

Puolen tunnin Tuhkimo-kasvohoito

Ihoa heleyttävä ja nuorentava erikoiskasvohoito, jossa iholle imeytetään erillisen hoitolaitteen avulla antioksidantteja ja viittä eri AHA-happoa sisältävää tehoainetta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteuttavan naamion, iholle sopivan hoitovoiteen sekä tehoaineen imeyttämisen. Myös silmänympärysiho saa oman hoitotuotteensa. Hoidon jälkeen iho on kirkastunut ja näyttää kiinteämmältä ja nuoremmalta!

Ultratone-kasvojenkohotushoito

Ultratone kasvojen kiinteytys- ja kohotushoito tapahtuu elektrodien avulla tehtävällä lihaksia kuntouttavalla tehohoidolla. Kasvojen ja kaulan alueelle laitettavien elektrodien avulla saadaan tehokas ja nuorentava kasvolihasjumppa, jolloin yleisilme kohenee jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Ultratone non surgical facelift -hoidossa käytetään 20 kpl elektrodeja/hoito. Hoitolaitteessa valittavana 8 erilaista hoitokokonaisuutta, jolloin saadaan suunniteltua jokaisen tarpeet huomioiva yksilöllinen hoito. Hoitosarjan jälkeen suositushoito kerran kuukaudessa.

BION kasvohoidot

BION Research on palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen acnen- ja acne rosacean hoitoon. Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada jopa 90 % kaikista tapauksista aknen hallintaan. Hoito tapahtuu täysin turvallisilla ja luonnollisilla hoitotuotteilla, jotka vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotesarja on kehitetty yhteistyössä alan parhaiden ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa. Yhdessä BION kosmetologien kanssa voit valita juuri sinun ihosi tarvitsemat yksilölliset hoitotuotteet ja näin saavutat varmasti hyviä hoitotuloksia ihosi hoidossa. Lisätietoja antaa BION-kosmetologimme Henrietta, 050 341 2040.

BION Glykolihappokuorinta / kasvohoito
Glykolihappokuorinta kirkastaa ja puhdistaa ihoa luonnon omilla hedelmähapoilla. Kun kuollut ihosolukko kuoriutuu pois, ihosta tulee kirkkaampi, pehmeämpi ja tasaisempi. Glykolihappo uudistaa ihoa ja sarjahoitona se saa ihon tuottamaan uutta kollageenia, jolloin rypyt madaltuvat ja iho näyttää nuorekkaammalta. Erinomainen anti-ageing hoito! Myös auringon aiheuttamat vauriot tasoittuvat hoidossa. Hoitoon sisältyvät ihon pinnallinen puhdistus, glykolihappokuorinta, hoitonaamio sekä iholle sopiva kosteusvoide. Myös silmänympärysiho saa tarvitsemansa hoidon. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus tai niskan / pään / kasvojen rentouttava hieronta.

BION Maitohappokuorinta / kasvohoito
Maitohappokuorinta tekee ihosta tasaisemman, jolloin ihossa olevat juonteet ja rypyt sekä myös pigmenttimuutokset vähenevät.
Maitohappokuorinta häivyttää epätasaista ihon väriä, jolloin ihon värisävy paranee. Hoito lisää myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hellävarainen kuorinta uudistaa ihoa ja tasoittaa laajentuneita ihohuokosia sekä aknearpia. Hoitoon sisältyvät ihon pinnallinen puhdistus, hellävarainen maitohappokuorinta, hoitonaamio sekä iholle sopiva kosteusvoide. Myös silmänympärysiho saa tarvitsemansa hoitotuotteen. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus tai niskan / pään / kasvojen rentouttava hieronta. 
Hoitoa ei suositella mikäli olet raskaana tai sinulla on jokin seuraavista: aktiivinen ruusufinni, roaccutan-, tai isotretinoiinihoito, ihosyöpä, kortisonilääkitys, tulehtunut iho tai glykoli,- tai maitohappoyliherkkyys.

HYDRAFACIAL

Mikä on hydrafacial?


Hydrafacial on ihonhoito menetelmä, joka sopii niin naiselle kuin miehelle. HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. 

Se on kotoisin USA:sta ja tämä kotimaassaan erittäin suosittu hoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useamman vuonna peräkkäin.


Hydrafacial signature/hydration kasvohoito


Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito HydraFacial™.  Kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Ihon puhdistus ilman kipua! Hoito viimeistellään rentouttavalla kasvohieronnalla. 

Hydrafacial clarifying/ deep & clean


Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talin eritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hydrafacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta-ja valkopäät poistetaan täydellisesti ja kivuttomasti siten, että iho jää samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään Glysal-erikoishappokuorinta ja hoito täydennetään ion-active serumilla, joka ilmeytetään ultraäänen avulla. 


Hydrafacial special


Syväpuhdistava kasvohoito/ihonpuhdistus, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Kasvohoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma-alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä tehokkaampaa GlySal™ -happokuorintaa sekä imeytetään vitamin-a + antioxidant complexi uudistamaan eheyttämään ihoa, sekä tehostamaan collagenin tuotantoa ja häivyttämään pigmenttimuutoksia. 


Hydrafacial Age Refinement-kasvohoito/ Anti-age


Aikuisen iho ihanteellisin kasvohoito, joka korjaa ikääntymisen merkkejä pigmentti muutoksia syviin ryppyihin hyödyntäen Glysal -happokuorinta, Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä, A- ja E-vitamiinia sisältäviä hydrafacial tehouutteita, hoito täydennetään ultraäänellä sekä loppuhieronnalla, joka takaa täydellisen hemmottelukokonaisuuden. 


Hydrafacial radiance-kasvohoito


Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihon puhdistus, happokuorinta, fysikaalinen kuorinta ja antioksidantti seerumin syöttö sekä näiden jälkeen tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoidon jälkeen tärkeintä on suojautua UV-valolta, jotta pigmentaatiomuutokset eivät uusiudu. Hoidon jälkeen iho on puhdas kuulas ja ihon väri tasaisempi. Hoidon aikana käytetään erikoisampulleja pigmenttimuutoksia vastaan.


Pit Stop -kasvohoito miehille

Iho puhdistetaan raikkaalla eteerisiä öljyjä sisältävällä lämpimällä kompressilla. Tämän jälkeen kuolleet ihosolukot poistetaan lempeällä kuorinnalla ja iholle levitetään kosteuttava ja rauhoittava hoitonaamio. Naamion vaikuttaessa pää ja niska saavat rentouttavan hieronnan. Lopuksi iholle levitetään mattapintainen, ravitseva hoitovoide. Lopputuloksena raikas, puhdas ja pehmeä iho – sekä ihanan rentoutunut olo!

Varaa aika

YHTEYSTIEDOT
Relax & Beauty Center
Sibeliuksenkatu 9
04400 JÄRVENPÄÄ
Puh. 040 508 2636 Sirpa / Hoitola
Puh. 050 341 2040 Henrietta / Hoitola
sirpa.rechardt@relaxing.fi
henrietta.rechardt@relaxing.fi
www.relaxing.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Hinnasto

Dermalogica-kasvohoidot
Pro Skin 30 (45 min.) / 58 €
Pro Skin 45 (60 min.) / 73 €
Pro Skin 60 (75 min.) / 94 €
Pro Power Peel 30 (45 min.) / 104 € (hinnassa mukana 4 tuotetta sisältävä kotihoitopakkaus)
Pro Power Peel 60 (75 min.) / 145 €
(sis. kotihoitotuotteet)
Ultraäänihoidot
Ultraääni-ihonpuhdistus 60 min 79 €
Ultraäänikasvohoito kasvoilla ja kaulalle 60 min 82 €
Ultraäänihoito silmänympäryksille 30 min 45 €
Ultaäänihoito silmänympäryksille muun kasvohoidon yhteydessä 38 €
Erikoiskasvohoidot

BION kasvohoito happokuorinnalla kasvoille ja ihon ongelma-alueille (ihoanalyysin jälkeen valitaan sopiva kuorinta) 60 min. 84  € 

BION kasvohoito ilman happokuorintaa 60 min 80 €

Pristine-timanttikuorinta 60 min 82 €
sarjahoitona 4 kertaa 298 €
Timanttikuorinta kasvoille ja dekoltee-alueelle 75 min 92 €
Tuhkimo-kasvohoito 30 min 46 €
Tuhkimo-kasvohoito 45 min 63 €
Pit Stop -kasvohoito miehille 30 min 42 €
Pit Stop -kasvohoito miehille 45 min 57 €
Ultratone Face Lift -kasvojenkohotushoito 60 min 73 €
Sarjahoitona -10 %  (väh. 5 hoitokertaa, suositus x 10)
Hydrafacial
Hydrafacial Signature / hydration kasvohoito 104 € + decolteen alue 40 €

Hydrafacial Clarifying / deep & clean, 144€ + decolteen alue 84€

Hydrafacial Special- kasvohoito 149 €+decolteen alue 89 €

Hydrafacial Age Refinement kasvohoito /Anti-age 159 € + decolteen alue 93 €

Hydrafacial Radiance- kasvohoito 189 €+ decolteen alue 99 €