Vartalohoidot Järvenpäässä

Relax & Beauty Centerin monipuolisesta vartalohoitojen valikoimasta löydät varmasti etsimäsi – halusitpa sitten rentoutua, ruskettua tai kiinteytyä. Viihtyisä hoitolamme sijaitsee Järvenpään keskustassa.

Varaa aikasi jo tänään!

Lämmittävä riisi-wasabikuorinta ja rentouttava hieronta

Jopa herkistyneelle iholle sopiva hellävarainen vartalokuorinta kirkastaa ja silottaa ihoa. Riisilesejauhe ja saksanpähkinän kuorijauhe heleyttävät ja kuorivat luonnollisella tavalla ja lisäksi papaijasta saatava papaiini kuorii kemiallisesti. Näin iholle saadaan kiinteyttävä ja silottava vaikutus. Antioksidanttinen valkoinen tee ja kolloidinen kaura rauhoittavat ja suojaavat ihoa.

Lempeän kuorinnan jälkeen hoitoa jatketaan rentouttavalla kokovartalohieronnalla. Lämmittävä riisi-wasabi-kuorinta ja rentouttava hieronta vilkastuttavat tehokkaasti nestekiertoa, jolloin myös kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta. Lisäksi hoidolla on sekä kehoa että mieltä rentouttava vaikutus.

Mineraalisuolakuorinta ja kokovartalohieronta

Hoito aloitetaan vartalokuorinnalla, joka tehdään aisteja herättelevällä merisuolaa, hedelmäentsyymejä ja santelipuuta sisältävällä kuorinta-aineella. Luontaisesti lämmittävät ja rauhoittavat eteeriset öljyt tekevät hoitotuokiosta aisteille nautinnon ja kuorinnan jälkeen iho on silkinpehmeä. Hoitoa jatketaan kokovartalohieronnalla. Hoidon jälkeen ihanalle tuoksuva ihosi on silkinpehmeä ja uudistunut!

St Tropez -rusketushoito – ikuinen kesä ihollasi

Voit hankkia ylellisen rusketuksen milloin tahansa, ilman solariumin ja auringonoton terveydellisiä riskejä. Hoidon aluksi kasvot ja vartalo kuoritaan ja sen jälkeen iholle levitetään antioksidanttinen E-vitamiinia sisältävä itsestään ruskettava voide, joka jätetään iholle vaikuttamaan. Patentoidun Aroma Guard -valmistusmenetelmän ansiosta tuotteessa ei ole itsestään ruskettaville aineille tyypillistä hajua, vaan iho tuoksuu hyvälle ja raikkaalle.

Tuloksena on kullanruskea, tasaisen kaunis ja jokaiselle oman pigmentin mukainen luonnollisen näköinen rusketus, jota voi ylläpitää St Tropez -kotihoitotuotteilla. Halutessasi tummemman ja syvemmän rusketuksen, hoito tulisi uusia hoitolassa tai kotona kahden päivän sisällä.

Ultratone-vartalohoidot

Ultratone-vartalohoito on elektrodien avulla tehtävä kiinteytys- ja hoikennushoito. Se auttaa myös pienentämään kehon rasvaprosenttia sekä selluliittia. Valittavana on useita erilaisia vartalohoito-ohjelmia ja hoito suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeet ja tavoitteet huomioon ottaen. Sopii erinomaisesti myös lihasten vahvistamiseen!

Ultratone hoidot - Relax & Beauty Center

Vartalon ultraäänihoito

Ultraääni-vartalohoidoilla on selluliittia, rasvakeräytymiä ja rasvasoluja hajottava lipolyyttinen sekä raskausarpia häivyttävä vaikutus. Hoito voidaan kohdentaa tarkasti halutulle alueelle ja valittavana ovat esim. vatsa ja vyötärö, reidet, lonkat ja pakarat tai käsivarret. Tehokas hoitoyhdistelmä saadaan, kun ultraääni kohdennetaan eri hoitokerroilla vuorotellen eri alueille ja hoitoa jatketaan Ultratone-hoikennushoidolla.

Varaa aika

YHTEYSTIEDOT
Relax & Beauty Center
Sibeliuksenkatu 9
04400 JÄRVENPÄÄ
Puh. 040 508 2636 Sirpa / Hoitola
Puh. 050 341 2040 Henrietta / Hoitola
sirpa.rechardt@relaxing.fi
henrietta.rechardt@relaxing.fi
www.relaxing.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Hinnasto

Vartalohoidot
Riisi-wasabikuorinta ja rentouttava hieronta 90 min 102 €
Mineraalisuolakuorinta ja kokovartalohieronta 90 min 102 €Hoitopaketit
Riisi-wasabikuorinta, rentouttava hieronta ja Tuhkimo-kasvohoito 2 h 146 €
Mineraalisuolakuorinta, kokovartalohieronta ja Dermalogica-kasvohoito 2 h 15 min 168 €
St Tropez -rusketushoidot
Kasvot ja koko vartalo 75 min 78 €
Kasvot, decoltee, kädet ja selkä 45 min 54 €
Sääret ja reidet 45 min 54 €
Ultratone-vartalohoidot
Ultratone-vartalohoito 60 min 73 €
Sarjahoito -10% (väh. 10 hoitokertaa)
Ultraäänihoito vartalolle
Vatsa ja vyötärö 30 min 45 €
Reidet 30 min 45 €
Pakarat ja lantio 30 min 45 €
Käsivarret 30 min 45 €

Vartalon biostimulaatiohoidon yhteydessä 40 € / alue