Jalkahoidot Järvenpäässä

Relax & Beauty Center tarjoaa monipuolisia jalkahoitoja, jotka hoitavat, rentouttavat ja hemmottelevat jalkojasi. Hoitolamme sijaitsee aivan Järvenpään ydinkeskustassa. Voit varata ajan jalkahoitoon helposti netistä.

Siirry ajanvaraukseen tästä!

Perusjalkahoito – pehmeät jalat

Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, pehmentävän naamion, kynsien leikkauksen tai viilauksen sekä karheumien poiston joko jalkaporalla tai veitsellä. Lopuksi jalat hierotaan pehmentävällä jalkavoiteella.

Relax Express -jalkahoito

Lyhyt perusjalkahoito, joka sisältää pehmittävän jalkakylvyn, kuorinnan, karheumien poiston, kynsien leikkauksen / viilauksen sekä lyhyen hieronnan jalkavoiteella. Hoito silottaa ja pehmentää ihoa, stimuloi aineenvaihduntaa turvotuksia poistaen. Jalkahieronta rentouttaa koko kehoa.

Spa-jalkahoito ja jalkahieronta

Pitempikestoinen ja laajempi jalkahoitokokonaisuus, joka sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, karheumien poiston poraa tai veistä apuna käyttäen, pehmentävän naamion jaloille, kynsinauhojen siistimisen sekä kynsien leikkauksen tai viilauksen ja lakkauksen. Lopuksi vielä sääret ja jalkaterät saavat koko kehoa ja mieltä rentouttavan hieronnan. Hoidon jälkeen askel on kevyt ja lakatut varpaankynnet kauniit katsella!

Hinnasto

Jalkahoidot
Perusjalkahoito – pehmeät jalat 60 min 63 €
Relax Express -jalkahoito 30 min 39 €
Spa-jalkahoito ja jalkahieronta 75 min 78 €
Varaa aika

YHTEYSTIEDOT
Relax & Beauty Center
Sibeliuksenkatu 9
04400 JÄRVENPÄÄ
Puh. 040 508 2636 Sirpa / Hoitola
Puh. 050 341 2040 Henrietta / Hoitola
sirpa.rechardt@relaxing.fi
henrietta.rechardt@relaxing.fi
www.relaxing.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa