Hampaiden valkaisu

Kauniisti hohtava valkoinen hammasrivi tuo itsevarmuutta kohtaamisiin ja antaa raikkaan ja huolitellun ensivaikutelman. Peroksiditon hampaidenvalkaisu on tehokas ja turvallinen menetelmä valkaista asiakkaan hampaat. Valkaisu on pinnallinen, eikä vahingoita hammaskiillettä.

Valkaisugeelin vaikuttavana aineena on natriumperboraatti. Valkaisuhoito vaalentaa tupakan, kahvin, punaviinin ym. aiheuttamat tummentumat sekä kellastumat välittömästi!

Menetelmä on hyvin yksinkertainen. Valkaisugeeliä levitetään puhdistetuille hampaille, jonka jälkeen LED-valo sijoitetaan suoraan asiakkaan eteen niin, että se kohdentuu hampaisiin ja annetaan vaikuttaa 15 min. Tämän jälkeen hampaat puhdistetaan uudelleen ja hoito toistetaan vielä kaksi kertaa. Kokonaishoitoaika on n.60min. Ennen hoitoa katsotaan hampaiden väri hammaskartasta ja hoidon jälkeen tulosta verrataan alkutilanteeseen. Hampaat saattavat vaalentua jopa 9 astetta! Elintavoista riippuen hoitotulos voi kestää 6-­9 kk. Valkaisutulosta voi ylläpitää kotihoitotuotteilla.

* turvallinen

* kivuton

* välitön tulos

* edullinen

* 60 min.

* uusin teknologia

Valkaisuhoito 145 € (norm. 195 €)

Varaa aika

Yhteystiedot

Relax & Beauty Center
Sibeliuksenkatu 9
04400
JÄRVENPÄÄ
040 508 2636 Sirpa / Hoitola
050 341 2040 Henrietta / Hoitola
0400 618 221 Satu / Hiuspalvelut
sirpa.rechardt@relaxing.fi
henrietta.rechardt@relaxing.fi
satu.karkkainen@relaxing.fi
www.relaxing.fi
Sibeliuksenkatu 9, Järvenpää

Suosittele meitä